Thema middag: Kunstmatige intelligentie (AI)

Uw seniorennetwerk Gelderland nodigt u van harte uit! Wij zijn bijzonder blij dat het VVD Tweede Kamerlid Ingrid MichonDerkzen ons iets komt vertellen over kunstmatige intelligentie. Wat is Kunstmatige Intelligentie? Hoe wordt het gebruikt en waarom groeit het zo hard? Hoe wordt het toegepast en hebben of krijgen we daar allemaalmee te maken? Wordt Kunstmatige Intelligentie ook toegepast in de zorg en wordt het leven hier dan beter door? Wordt Kunstmatige Intelligentie slimmer dan de mens? Hoe herkennen we nieuws en fake nieuws?

Zo maar enkele vragen van de vele vragen die wij ons stellen…

Mw Ingrid Michon-Derkzen is Tweede Kamer lid en heeft onder andere justitie en veiligheid in haar portefeuille. Ze vertelt ons dezemiddag over de impact van Kunstmatige Intelligentie op ons leven. U krijgt uitgebreid de mogelijkheid om ook uw vragen te stellen.

De themamiddagen zijn gezellig en kleinschalig van opzet eninteressant voor jong en oud, ongeacht politieke voorkeur. Neem gerust iemand mee! Kosten incl. koffie/thee zijn €5,00 per persoon. Tijdens de middag gepast contant te voldoen. In verband met de voorbereidingen willen we graag weten op hoeveel belangstellenden we kunnen rekenen. Daarom ons verzoek een mail te sturen voor 13 mei 2024 en opgeven met hoeveel personen u komt. Het adres is:

seniorenvvdgld@gmail.com

P.S. In overleg kan er op het terrein worden geparkeerd.
We begroeten u graag maandag 27 mei 2024