Excursie met het seniorennetwerk

EXCURSIE BUITENGOED DE PANOVEN THEMA “BOUWEN TOEN EN NU” Uw seniorennetwerk Regio oost nodigt u van harte uit! 15 juli wordt een gezellige én informatieve thema middag. De middag starten we met een discussie uurtje gevolgd door een interessante excursie en sluiten af met een drankje. Wij bieden u de mogelijkheid om vooraf samen te lunchen (optioneel)

TOEN: We zijn te gast bij Buitengoed de Panoven, een voormalig dakpan- en steenfabriek uit 1850, een goed bewaard industrieel erfgoed. De voormalige fabriek kent een unieke zigzagoven, de laatste van West-Europa die nog intact is. We gaan het verhaal ontdekken van klei tot baksteen.

NU: Nieuwe bouwprojecten komen nauwelijks nog van de grond. Wat is er nu werkelijk aan de hand? In één van de voormalige droogloodsen gaan we tijdens het thema-uurtje onder leiding van Peter Hendriks, provinciale Statenlid VVD Gelderland en Arthur Boone, wethouder VVD gemeente Zevenaar in discussie. Zijn er oplossingen? Innovatief of traditioneel? Of bouwen voor specifieke doelgroepen?

Ga mee op excursie en meld u aan!

o Ja, thema excursie €10,- pp incl. koffie/thee & drankje

o Ja, ik lunch gezellig mee €17,50 pp (buffet)

o Geef ook aan met hoeveel personen u komt Aanmelding is definitief na onderstaande acties 1 én 2:

1 Meld u aan per mail bij: bartsipma55@gmail.com

2 Maak uw te betalen bedrag over naar: NL03ABNA0539838195 tnv Bart Sipma met vermelding van “bijdrage VVD 15 juli 2022”