Yola Hopmans lijsstrekker Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Yola is de huidige fractievoorzitter van de VVD en is klaar om het lijsttrekkerschap over te nemen van Ronald Haverkamp die na deze raadsperiode stopt in de Rhedense politiek. Ronald heeft als raadslid, fractievoorzitter, lijsttrekker én meer dan 11 jaar wethouderschap veel betekend voor de gemeente Rheden en de Rhedense VVD. Ronald maakt graag ruimte voor een nieuwe lokale leider en is zelf toe aan een nieuwe uitdaging.

Yola is zeer vereerd en trots dat ze voor de komende verkiezingen de kar mag gaan trekken. Het worden enorm belangrijke verkiezingen omdat er lokaal nogal wat uitdagingen zijn zoals woningnood, klimaat en jeugdzorg.

Zij kijkt er naar uit om samen met een enthousiast team campagne te voeren om er voor te zorgen dat de VVD de grootste blijft in Rheden. Zodat we met elkaar kunnen blijven werken aan een nog mooier Rheden waar het fijn is om te wonen, werken en te verblijven. Door zuinig te zijn op onze natuur, te zorgen voor meer woningen en te investeren in onze veiligheid. Gewoon voor Rheden!

Yola zit sinds 2014 voor de VVD in de gemeenteraad van Rheden en is vanaf 2018 tot heden fractievoorzitter.