De week in beeld

Afgelopen week zijn onze fractieleden weer op pad in de samenleving. Ook wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de formatie om te komen tot een nieuw college van B & W

Ronald Haverkamp opende als locoburgemeester én met een blinkende ambtsketting  de Velpse kermis. En dat deed hij samen met bewoners van de Sizahuizen in Rheden en Velp.

Jaap Uijthof was te gast bij Studio Rheden om te praten over het elektriciteitshuisje van Liander dat pal voor het gemaal De Volharding in Velp geplaatst is. Jaap heeft daar vragen over gesteld aan het college. Inmiddels gaat Liander op zoek naar een andere plek voor dit huisje.  Gelukkig maar

Yola Hopmans was zaterdagavond bij het jaarlijkse concert van Harmonievereniging Sempre Crescendo In Laag- Soeren. Lokale cultuur... van een vereniging die al 125 jaar bestaat. 

En natuurlijk zijn daar de coalitie-onderhandelingen. Ronald en Yola voeren  namens de VVD  de onderhandelingen. Samen met de vier andere partijen wordt er hard gewerkt aan een coalitieakkoord. Maar daar kunnen we nu nog niet zoveel over zeggen, dat begrijpt u.