Senioren Netwerk Congres 8 september 2017

De stuurgroep van het Seniorennetwerk van de VVD nodigt u graag uit voor het Senioren Netwerk Jaarcongres op 8 september 2017.

 

Dit congres is een uitstekend platform om met VVD-ers, VVD-sympathisanten en Kamerleden ideeën uit te wisselen over onderwerpen die voor senioren belangrijk zijn.

Het congres heeft dit jaar het thema ‘Healthy Ageing’.
In de ochtenduren vindt een drietal pitches plaats. De aftrap wordt verricht door Ate Dijkstra (lector NHL) over Healthy Ageing, ICT en big data. Daarna wordt er ingezoomd op care en ICT  door Hélène Zwaneveld van Lable Care en tenslotte zal Esther de Vrij, directeur Zorgbelang Fryslân, helderheid geven over smaaksturing bij senioren en patiënten door gerichte voeding.

 

In de middag is er keuze uit vijf workshops over zorg (loketten), financiën en pensioenen, cultuur & maatschappij (dementie & muziek), Wet langdurige zorg en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. De (nieuwe) Kamerleden die deze onderwerpen in portefeuille hebben zullen deze workshops inleiden. Het volledige programma vindt u als bijlage bij deze uitnodiging.

 

Dankzij de gastvrije medewerking van de VVD Statenfractie Fryslân, vindt het congres plaats in het Hampshire Hotel-Oranje in Leeuwarden (tegenover het station).

 

U kunt inschrijven en betalen voor het congres via www.vvd.nl/mijnvvd .
Mocht u nog geen lid zijn, dan graag even een account aanmaken.
Ook kunt u zich ook aanmelden bij secretaris@seniorennetwerk.vvd.nl
U betaalt dan bij aankomst bij het pinapparaat. Kosten voor het congres zijn € 20,-  

De inschrijving sluit op 3 september 2017.

 

Omdat het dit jaar 12,5 jaar geleden is dat we het eerste Seniorennetwerk congres hielden
kunt u optioneel de dag nog feestelijk afsluiten bij een fundraising dinner dat de VVD Leeuwarden i.s.m. met het Seniorennetwerk Fryslân organiseert. Voor €75,-  is dit ‘all inclusive dinner’ verkrijgbaar. Opgave bij www.vvdleeuwarden.nl/dinner .

 

Introducés zijn welkom! Hun bijdrage voor het congres kan bij binnenkomst worden voldaan.

 

We hopen velen van u te zien!

Met vriendelijke groet,

 

Monique Boskma, voorzitter

Chance Pennington de Jong, ICT en communicatie

Lysbeth van Valkenburg-Lely, interne contacten

Marijke Vos-Maan, externe contacten.