Zonnige en zinnige ontmoeting met inwoners in Velp

Het is alweer meer dan 100 dagen geleden dat de landelijke verkiezingen voor de tweede kamer hebben plaatsgevonden. De onderhandelingen voor de kabinetsformatie zijn in volle gang. Over 8 maanden staan de volgende verkiezingen weer voor de deur. De gemeenteraadsverkiezingen. Voor dat de verkiezingen worden gehouden moet er natuurlijk heel veel gebeuren.

© JU

Zo moet er een kandidatenlijst komen maar ook moet er een verkiezingsprogramma worden geschreven welk een leidraad gaar worden voor de campagne en voor de mogelijke coalitie onderhandelingen.Om een verkiezingsprogramma te schrijven wat aansluit binnen onze liberale uitgangspunten en datgene wat de inwoners zouden willen , gaat de VVD op bezoek in de verschillende kernen van de gemeente Rheden.

Afgelopen zaterdag 8 juli waren we aanwezig in Velp. Het was een prima dag voor wat betreft het weer. In een mooi zonnetje en een licht briesje was het aangenaam vertoeven op de Overtuin.

We hebben heel wat mensen gesproken en het signaal dat we hebben mee gekregen is dat over het algemeen de inwoners die we hebben gesproken zeer tevreden zijn. Dat beeld stemt ons positief.

Natuurlijk zijn er altijd punten ter verbetering en deze punten zullen we in beschouwing nemen en daar waar kan mee nemen in ons verkiezingsprogramma.

 Mocht U om welke reden dan ook niet in de gelegenheid geweest zijn om gisteren input te leveren bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid om in contact te treden met de lokale VVD.

Het meest handige is om dit te doen via de fractiesecretaris :Sjir Hanssen, 06-14449027, vvd.s.hanssen@rheden.nl