Ondernemerscafe bij intrapec in Spankeren

© JU

Op woensdagavond was er het Ondernemerscafé te Spankeren. Wat goed om te zien dat er zoveel ondernemers uit onze Gemeente aanwezig waren. Complimenten aan de ontvangst vanuit Intrapec die zich heeft laten zien als een geweldig gastheer. De avond werd ingeleid door onze wethouder Ronald Haverkamp.
Thema van de avond was duurzaamheid en circulaire economie. De wethouder deed een oproep aan alle aanwezigen om hierover zich te melden bij de gemeente om mee te praten en input te leveren.
Eerstvolgende spreker was Timmo Terpstra van Peeze koffiebranderij. Hij heeft ons in driekwartier meegenomen in de wereld van Peeze en haar duurzaamheid.
Paul de lange neemt ons vervolgens mee in de historie van Intrapec. Gepassioneerd en trots vertelt hij waarom Intrapec in juni dit jaar is neergestreken in ons Spankeren. Klein detail daarvan is dat ze te groot werden voor Apeldoorn!

Tot slot de geweldige stichting van Intrapec; newday impact. Dit is hoe Intrapec invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Indrukwekkend en de moeite om even op de website te kijken!
 
Kortom een avond met ondernemerschap in de spotlight, iets waar wij als VVD van kunnen genieten. De voltallige fractie was dan ook aanwezig!