Bijeenkomst seniorennetwerk op 9 september

Op verzoek van Geertje van der Burg wordt deze uitnodiging geplaatst.

Het bestuur van het Seniorennetwerk van de VVD nodigt u graag uit voor het jaarlijkse Senioren Netwerkcongres op 9 september 2016.

Dit jaar staat het congres in het teken van Europa. In de ochtend staan twee inleidingen op het programma: één door de heer Peter Bekx, hoofd vertegenwoordiging Europese Commissie in Nederland en de tweede door de heer Jan Huitema, lid van de ALDE fractie.

In de middag zijn er de traditionele workshops, maar dit jaar met een extra dimensie. Door de inleiders zal steeds de Europese situatie meegenomen worden. Daarnaast staat voor het eerst een debat workshop op het programma over de kwaliteit van de wetgeving in Nederland. Uiteraard is er veel ruimte om de actuele ontwikkelingen met de aanwezige parlementariërs van Eerste en Tweede Kamer te bespreken.

Het volledige programma vindt u als bijlage bij deze uitnodiging.

Dankzij de gastvrije medewerking van de gemeente de Ronde Venen en de (voormalige) KC Utrecht, vindt het congres plaats in het gemeentehuis van Mijdrecht.

 

Aanmelden

U kunt zich inschrijven voor het congres via www.vvd.nl/mijnvvd. Voor hen die nog geen lid zijn; aanmelden via: seniorennetwerk@vvd.nl.

Deadline voor inschrijving via ‘MijnVVD’ ligt i.v.m. de catering op 3 september! Kosten voor het congres zijn € 20,00, te voldoen via de eenmalige machtiging bij inschrijving.

De inschrijving kan ook nog ‘last-minute’ aan de zaal.

 

Introducés

Introducés zijn welkom! Wel graag opgave bij seniorennetwerk@vvd.nl. Mocht u ‘last-minute’ komen dan wel iemand willen introduceren, dan kan er bij de deur gepind worden.

 

We hopen velen van u te zien!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens,

 

Monique Boskma, voorzitter

Chance Pennington de Jong, ICT en communicatie

Lysbeth van Valkenburg-Lely, interne contacten

Marijke Vos-Maan, externe contacten.